Over ons

Buitengewoon genieten bij Bed & Breakfast De Linden in Someren

bed-breakfast-de-lindenNa vele malen buitengewoon genoten te hebben van een verblijf bij Bed & Breakfasts door heel Europa, droomden wij, Eric & Marleen Hurkmans, nog maar van één ding: zelf mensen verwelkomen in onze eigen Bed & Breakfast in Someren. In het voorjaar van 2016 opende De Linden zijn deuren.

Een Bed & Breakfast in Someren waar aandacht en toewijding voorop staat

De aandacht die wij onze gasten willen bieden, zit hem in de kleine dingen. In het flesje wijn op tafel, een zelfgebakken taartje, een schaaltje vers fruit uit eigen tuin, en in het ontbijt dat we elke ochtend vol toewijding bereiden.

Doen waar u zin in heeft bij Bed & Breakfast De Linden in Someren

We geven onze gasten graag alle ruimte om te doen waar zij zin in hebben. Heeft u een vraag of kunnen wij iets voor u betekenen? Aarzel niet en klop gerust even bij ons aan.

 

Accommodatie

Een Bed & Breakfast accommodatie in Someren voor twee tot vier personen.

Lees meer

Verantwoord genieten

Bed & Breakfast De Linden in Someren serveert een natuurlijk ontbijt.

Lees meer

Geniet van een ontbijt uit eigen tuin

Bed & Breakfast De Linden in Someren serveert een natuurlijk ontbijt
Iedere ochtend serveren we een ontbijt van hoogwaardige streekproducten. Zelfgebakken brood en eerlijke ingrediënten uit eigen tuin, zoals vers geoogst fruit, knapperige croissantjes, eigengemaakte jam, versgeperste jus d’orange, smaakvolle yoghurt, frisse salade, en natuurlijk een eitje van onze eigen kippen.

Lees meer