Omgeving

Een Bed & Breakfast in Someren voor fietsvakanties en wandelvakanties

Bed & Breakfast De Linden is gelegen op loopafstand van het centrum van Someren waar u, eenmaal neergestreken op terras of in een gezellig restaurantje, volop de Brabantse gezelligheid beleeft. Al fietsend of wandelend is het genieten geblazen in de prachtige natuurparken die de omgeving rijk is.

Eropuit tijdens uw verblijf in Bed & Breakfast De Linden in Someren

De bossen in, fietsen over de Strabrechtse Heide of door Nationaal Park De Groote Peel, golfen op de golfbanen (www.golfbaandeswinkelsche.nl en www.golfbaanhetwoold.nl)en tal van andere activiteiten in de omgeving, maken uw verblijf onvergetelijk. U haalt uw hart op in de diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, musea, molens en kapelletjes.

Wandel- en fietsroutes beschikbaar bij Bed & Breakfast De Linden in Someren

Informatie over de omgeving, maar ook wandel- en fietsroutes zijn in Bed & Breakfast De Linden aanwezig, en natuurlijk fluisteren Eric en Marleen u de interessante bezienswaardigheden en activiteiten graag toe.

Accommodatie

Een Bed & Breakfast accommodatie in Someren voor twee tot vier personen.

Lees meer

Verantwoord genieten

Bed & Breakfast De Linden in Someren serveert een natuurlijk ontbijt.

Lees meer

Geniet van een ontbijt uit eigen tuin

Bed & Breakfast De Linden in Someren serveert een natuurlijk ontbijt
Iedere ochtend serveren we een ontbijt van hoogwaardige streekproducten. Zelfgebakken brood en eerlijke ingrediënten uit eigen tuin, zoals vers geoogst fruit, knapperige croissantjes, eigengemaakte jam, versgeperste jus d’orange, smaakvolle yoghurt, frisse salade, en natuurlijk een eitje van onze eigen kippen.

Lees meer